Gruaja me 20 gishta këmbe, 12 gishta duarsh, nuk del dot sepse quhet “sh trigë” nga fqinjët

Gruaja me 20 gishta këmbe, 12 gishta duarsh, nuk del dot sepse quhet “sh trigë” nga fqinjët

Një grua 63-vjeçare, e lindur me 20 gishta këmbësh dhe 12 gishta duarsh, thotë se njerëzit e fshatit e quajnë shtrigë.
Por duke mos pasur para për një operim, ajo ëshë e detyruar t’i durojë e të vazhdojë të jetojë me fqinjët përçmues në fshatin Ganxham të Indisë. Por ndonjëherë mërzitet aq shumë sa nuk del fare nga shtëpia shtype rekl,am dhe shiko vide,on