Gruaja në Gjermani: “Oj zemër hajde se shkoj ky burri jem në fitnes, t’haa krejt ty bre, taa haa edhe..”

Një burrë nga Kosova i cili jeton ne Gjermani ka publ.ikuar mesazhet e gruas se ti duke komu.nikuar me një djalë i cili jeton ne Kosovë, ai ka treguar te gjitha mesazhet qe gruaja e tij ka bi,sedduar me te dashurin nga Kosova, madje ne me.sazhe gruaja i thotë djalit qe shpejte do t’ia dërgon edhe 300 euro tjera, si dhe thotë se shpejte do te takohen pasi do te bëjë gjithçka për te. Oj zemer hajde se shkoj ky burri jem ne fitnes, t’haa krejt taa haa edhe…Shtiip rrek-llam-en per ti le.xuar kto mesa.zhe.