Gruaja nuk po më dëgjon më përzihet edhe ne punë, çfarë të bëjë më të? Shefqet Krasniqi befason me përgjigjie

Gruaja nuk po më dëgjon më përzihet edhe ne punë, çfarë të bëjë më të? Shefqet Krasniqi befason me përgjigjie

Imami kosovar Shefqet Krasniqi, është përgjigjur në një pyetje interesante.

Një dëgjues e ka pyetur atë se çfarë të bëjë pasi që gruaja e tij nuk po e dëgjon.

Krasniqi ka treguar se si të veprohet me të, transmeton Gazeta NewBorn shtipe relamen meposhte dhe ndegjo ligjeraten e hoxhes do te habiteni se cfare pergjigje i jep ai.