Gruaja që festoi 107-vjetorin e lindjes tregon “sekretin e saj për një jetë të gjatë”: Nuk u martova asnjëherë

Gruaja që festoi 107-vjetorin e lindjes tregon “sekretin e saj për një jetë të gjatë”: Nuk u martova asnjëherë

Thonë se mençuria vjen me moshën, dhe ndonjëherë këshillat më të mira vijnë nga pleqtë tanë, të cilët i kanë parë të gjitha në jetën e tyre të gjatë dhe mund të flasin nga përvoja.Nëse “sa më e vjetër aq më e mençur” është e vërtetë, atëherë duhet t’u qasemi më shumë njerëzve më të vjetër në komunitetet tona. Çfarë do të thotë dikush që është gjallë për më shumë se një shekull për botën? Cili është sekreti i tyre për një jetë të gjatë dhe të shëndetshme ja dhe video e keni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni: