Gruaja që fiton para nga thonjtë e saj shumë të gjatë

A do të dëshironi të jetoni me thonj shumë të gjatë?

Arinda Storm Weaver, 58-vjeçare, nga Columbus, Ohio, punoi si specialiste e llogarisë në një kompani prodhuese por ajo u diagnostikua me kancer të gjirit në 2006.

Ajo filloi të postonte në MySpace dhe e kuptoi që po merrte shumë komente nga njerëzit për thonjtë e saj sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: