Gruaja s’e ka pro’blem të më ndajë me 30 femra të tjera

Gruaja s’e ka pro’blem të më ndajë me 30 femra të tjera

Trashëgimtar i një pasurie miliona dollarëshe, Travers Beynon njihet në botën e showbiz si ‘Candyman’.Festat që ai organizon në vilën e tij në Australi, me vlerë mbi 3,7 milionë dollarë, jo pak herë vlerësohen si të shthurura, e asnjëherë nuk është mohuar që të ketë pasur orgji, përkundrazi, fotot që ai publikon e mbështesin gjithnjë e më tepër.Por, ndryshe nga sa mund të mendohet 47-vjeçari është i martuar me një 28-vjeçare, prej 9 vitesh ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: