Gruaja shtatzënë në autobus nuk pranon të ulet në vendin e djalit te varfer. Por gjesti i tij e bën të ndihet e tu rpëruar me veten!

Gruaja shtatzënë në autobus nuk pranon të ulet në vendin e djalit te varfer. Por gjesti i tij e bën të ndihet e tu rpëruar me veten!

Në një mëngjes muajin e kaluar, një djalë i p iste që mbante një qese të madhe të thurur hipi në autobus së bashku me një burrë. Djali dukej sikur kishte punuar në një shesh ndërtimi. Ai u ul në vendin e vetëm bosh të lënë në autobus dhe burri qëndroi pranë tij.Pas një kohe, një zonjë shtatzënë hipi në autobus. Djali u ngrit shpejt dhe thirri zonjën shtatëzën: “Zonjë, mund të ulesh ketu ne vendin tim shtype rekl,am dhe shiko vide,on