“Gruaja shtrigë”, ka 19 gishta në këmbë dhe 12 në duar

Një grua indiane e cila ka lindur me 19 gishtërinj në këmbë dhe 12 gishta në duar tregon vështirësitë e mëdha që ka kaluar në jetë për shkak të këtij defekti gjenetik.Ajo tregon se fqinjët e kanë ketrajtuar vazhdimisht dhe madje të gjithë mendojnë se është një shtrigë.Kumar Nayak, 63 vjeç, lindi me anomalinë ‘polydactyly’, një defekt gjenetik prej që bëri që ajo të kishte kaq shumë gishta shtesë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: