Gruaja Vendosë Kamera Për Të Parë Se Kush Po Ia Shikon Gjoksin, Ja Çfarë I Tregon Incizimi (Video)

Gruaja vendosë kamera për të parë se kush po ia shikon gjoksin, ja çfarë i tregon incizimi (Video)
Një grua ka gjetur një formë kreative për ta zbuluar se kush po ia shikon format e saj trupore.Megjithatë, e gjithë kjo po bëhet për një kauzë të rëndësishme.Gruaja në fjalë kishte kancerin e gjirit, e cila nëpërmjet incizimit po tenton të rrisë ndërgjegjësimin për këtë lloj kanceri dhe ekzaminim shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video