‘Gruas i pëlqen s*ks fort e i eg.ër, por tani kam zbu luar arsyen që më ka shkat.ërruar…

Një ditë ajo e mori atë në telefon për ta ftuar në shtëpi, pasi mendonte se unë kisha dalë. Kur e kuptoi që isha në shtëpi, të tre ne përfunduam së bashku një fil.xhan çaji para. Sapo ajo u largua, unë pyeta gruan time se kush ishte.Gruaja ime pranoi që ato ishin dash uruar për disa muaj, duke u bërë bashkë pas punës dhe kurdo që jam jashtë.Ajo nuk është e gatshme të heqë.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…