Guaska e artë e tualetit del në shitje, ky është çmimi “marramendës” që i është vendosur

Guaska e artë e tualetit del në shitje, ky është çmimi “marramendës” që i është vendosur

Një tualet ari që përmban më shumë se 40,000 diamante është lansuar në një panair tregtar në Shanghai.Guaska luksoze e tualetit kushton përmbi një milionë euro, sipas prodhuesit të tij nga Hong Kong, transmeton.Ulësja e veshur me ar është prodhuar nga Coronet, një markë në pronësi të firmës së argjendarive në Hong Kong, Aaron Shum ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: