Habit Вleona: Dua burrē që t’më rr.Ahë 3 herë në ditë dhe të më Кēnaq gjatë natës si …

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr.ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rr.ahë tri herë në ditë, jo kot.

Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj…