Habit 22-vjeçarja: Për një muaj bëra s*k.s me 8 meshkuj, por me ndodhi gjema

Secili çift ka nga një problem ndryshe nga të tjerët…madje dikush mund të habitet nga problemet e çi.fteve të tjera dhe të mendojë që ‘problemet e mija nuk janë asgjë para këtyre’.

Më poshtë ju mund të lexoni letrën që një vajzë i ka adresuar psikologes së ‘The Sun’ pasi nuk di nga t’ia mbajë, aq shumë lëmsh e ka bërë situatën e saj në lidhje me të dashurin sa nuk i jep dot një drejtim.

Letra e vajzës

“Bëra s.e.k.s me një djalë që sapo e kisha njohur dhe më pas zbulova që ai kishte pro.bleme me policinë. Për fatin tim të keq e zbuloi edhe i dashuri im që e kisha tr.adhtuar dhe nuk ma fali.

Unë dhe i d.ashuri im para se të lidheshim si një çift normal takoheshim vetëm për të bërë seks. Pas disa muajsh vendosëm të lidheshim dhe kemi qenë në një raport normal për 6 muaj. Unë jam 22 dhe ai është 23-vjeç.

Problemi qëndron se kur ai më la, unë u mërzita shumë dhe për të hequr mendjen kam bërë .s.ek.s me 8 djem të ndryshëm, vetëm për një natë me secilin.

Pak javë më parë e takova prapë të dashurin tim dhe më tha që kishte bërë s.e.k.s me tre femra të tjera, por ato ishin të shëmtuara. Pse vallë zgjodhi ato?!

Nga inati edhe unë i thashë që kisha fjetur me meshkuj të tjerë…

Tani ne duam të kthehemi së bashku por unë kam problem pjesën që ai ka fjetur me të tjera dhe ai të njëjtën gjë ndaj meje.

Por unë kisha arsye që e tra.dhtove sepse e dija që e doja dhe ai më la dhe unë për ta harruar zgjodha ca djem të tjerë…ndërsa ai e kuptoi që më donte vetëm pasi u kthyem sërish bashkë…”

Përgjigja e psikologes

“Të dy keni pasur eksperienca s.e.k.suale me persona të tjerë por në një periudhë që ishit të ndarë dhe nuk i përkisnit njëri-tjetrit.

Nëse vërtetë doni që të lidheni sërish atëherë duhet ta hidhni pas krahëve këtë pjesë por…të mos e bëni kurrë më. Ju nuk duhet ta tra.dhtoni më njëri-tjetrin”.