Habit Roza Lati, puth të ftuarin në buzë (Video)

Në puntatën e djeshme, Roza Lati nuk hezitoi të puthte gazetarin Ronaldo Sharka, i cili po e komplimentonte si një fans i vërtetë.Ronaldo Sharka: Para se ta mbyll se me kaq tërmete vërdallë, mund të dalë e të vdes, ku i dihet. Një kompliment, jo për të bërë qejfin se i kam inat këto njerëzit lajkatarë që të marrin me të mira, por goca si ty i duhen më shumë showbizit shqiptar dhe jo vetëm shtype rekl,am dhe shiko vide,on