“Habiten“ shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë(VIDEO)

“Habiten“ shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë(VIDEO)

Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gjurmuar origjinën fisnore të popujve të Europës. Sipas studiuesve Coop dhe Ralph, paraardhësit e italianëve kanë qenë fis me ata të spanjollëve.Ndërsa paraardhësit e shqiptarëve kanë pasur lidhje gjaku me ata të grekëve dhe maqedonasve shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.