Hajd uti i ar matosur i futet në shtëpi, modelja e tmer ruar del totalisht nu do para tij (Video+Foto)

Një modele është përballur me një moment të tme rrshëm në shtëpinë e saj. Një burrë i ar matosur i është futur në shtëpi, teksa ajo po flinte gjumë.Modelja Danii Banks, 29 vjeçe pretendon se ishte duke fjetur në dhomën e gjumit, kur u zgjua nga qeni i saj.Nga kamerat është parë teksa ajo është e zhv eshur dhe futet me kujdes në dhomën për të parë së kush është brenda shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: