“Hajde, zëmer se ky budalla shkoj ne Gjermani, hajde ta ha at sy pak edhe ta ..

Shqiptarja i dërgon gabimisht mesazhin “Hajde, ky budalla shkoj ne Gjermani, hajde ta ha at sy pak edhe ta ha..”

Kjo ngjarje i ka ndodhur një gruaje, e cila dëshiron të mbetet anonime. Kur burri i saj u largua, ajo vendosi të ftojë një mik, që të mos kalonte fundjavën vetëm dhe të mos mërzitej.

Por disi gabimisht, mesazhi me: “Eja, burri im shkoi në gjermoni”, shkoi tek burri.. Por cfare i beri burri do mbeteni te shokuar,ai vendosi qe te ndahej prej saj por para se te ndahej ai e shtype rekl, am shiko vide,on