Halil Kastrati: Gjatë Muajit te Ramazanit do të dhurojmë 100 çelësa të shtepive të reja

Për TV21, hoxha Halil Kastrati ka njoftuar se gjatë muajit të Ramazanit, shoqata që udhëheq ai “Jetimat e Ballkanit” do të dhurojnë 100 çelësa të banesave të reja për 100 familje nevojtare.
“Ne kemi për të dhuruar 100 palë çelësa gjatë muajit të Ramazanit. Pra janë 100 shtëpi. Në natën e Ramazanit i kemi dhuruar 7 çelësa, dje kemi dhuruar dy banesa, një në Pejë dhe një në Prizren. Videot e këtyre familjeve që po hynë dhe po bëhen me strehim do t’i publikojmë për çdo ditë”, per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.