Halil Kastrati – më 28 nëntor do tëdhurohen 128 shtëpi të reja për njerëzit në nevojë

Halil Kastrati – më 28 nëntor do tëdhurohen 128 shtëpi të reja për njerëzit në nevojë

Këtë e ka bërë të ditur përmes një shkrimi në faqen e tij zyrtare në Facebook.Ai ka thënë se çelësat për 128 shtëpi do të dhurohen brenda këtij muaji.“Ftesë e hapur për të gjithë! Event shumë i madh gëzimi. Do të dhurohen 128 shtëpi të reja. Shqiptarët të bashkuar këtë nëntor i bëjnë 128 familje të gëzuara dhe këtë event të pa harruar”, ka thënë Kastrati ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje videon: