Hallakaten Serbët! Misi nga Serbia e ‘puthë’ hartën e Kosovës në emision n’Kosove Show (Video)

Këtë javë mysafirë n’Kosovë Show kanë qenë vajzat që garojnë për ”Miss Fridom Kosova 2019” Mes shumë vajzave ishte Irena Jovanka nga Serbia e cila garon në të njejtën garë. Irena siç duket është e lidhur shumë me Kosovën e cila ka filluar ti mësoj dhe këndoj këngët tona që janë të njohura si këngë patriotike shqiptare siç është ”Xhamadani vija vija” të cilën e këndoj live në emision si dhe e puthi hartën e Kosovës me p’oshtë n’diqni videjon.