“Hallakaten“ serbët: Në mes të Beogradit Palmer, Pavarësia e Kosovës është punë e kryer

I dërguari special i SHBA-ve Matthew Palmer shtoi se njohja e pavarësisë së Kosovës nga ana e Serbisë nuk është një p.roblem që zgjidhet shpejt dhe lehtë. Palmer, i cili më parë kishte thënë se Serbia nuk do të pranohet në BE derisa të njohë pavarësinë e Kosovës, tha në një intervistë për mediat serbe se njohja e pavarësisë së Kosovës është punë e kryer me p’oshtë shihni videjon.