Haradinaj e bën edhe këtë: Sfidon kadetët e FSK’së me pompa (VIDEO)

Haradinaj e bën edhe këtë: Sfidon kadetët e FSK’së me pompa (VIDEO)

Përgjatë kohës sa ka qenë kryeministër, Ramush Haradinajn, shpesh herë e kemi parë teksa ka vrapuar gjatë ndonjë organizimi, e duke kënduar nëpër studio televizive. E përveç vrapimit dhe këndimit, kreu i AAK’së ka demonstruar sot edhe aftësitë e tij prej ish-ushtaraku, duke sfiduar kadetët e FSK’së me pompa ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: