Haradinaj per median Kroate: “kurrë nuk kam qen në xhami për lutje dhe e vetmja gjë që me lidh me Muslimanët eshtë emri” (VIDEO)

Ish Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, në një intervistë për gazetën Vecernji List, tha se nuk kam lidhje me asnjë fe, e kam thënë dhe po e përsëris nuk jam i ngarkuar me asnjë besim fetar dhe unë se pari jam shqiptar.Edhe në disa raste me parë Haradinaj tha se katër breza të familjes së tij ishin shqiptarë katolikë, dhe ai vetë u lind si mysliman, por ai nuk…Ju kishim lutur te shtypni tek pjesa rek.lamuese nder kete shkrim qe te na ndihmoni ta mirembajm faqen.