Haradinaj su.lmon Kurtin: Iu tha amerikanëve “i deshi pantollat, veç më mbroni prej Ramushit”

“Përshtypja mjepet mue që Kurti iu ka thënë amerikanëve që e heq taksën veç aman amortizomna Ramushin. Atë përshtypje e përfitova prej bashkëbiseduesve këtu. Është marre ashtu, është keq me ardhe puna dej aty. Me shku me thane i deshi pantollt veç me mbroni prej Ramushit. Jemi tu i bo dëm vendit e jo mue”, ka thënë Haradinaj. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas disa sekondave: