Harrohet Koronavirusi, Eskalon Situata, Shqiptarët Dalin Në Rrugë

Ka eskaluar situata dhe shqiptarët kanë dalur të gjithë në rrugë. Në lagjen Hasanbeg të Shkupit ka eskaluar situata, duke bërë që banorët shqiptarë të dalin në turma në rrugë. Sipas raportimeve të qytetarëve, dhe përmes një video live në Facebook, kjo ka ndodhë për shkak se policia ka shkuar në shtëpi të disa shqiptarëve aty për t’i prangosur dy persona.. PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju