Harrojeni dasmat me ‘aheng’ kete vit! Do jene me një mjek e një polic. S’ka …(Video)

Të gjitha çiftet e reja që kanë planifikuar të martohen këtë verë dhe duan të bëjnë një dasmë ëndrrash, duhet të gëzohen pasi nëse zbatojnë një protokoll të caktuar rregullash, do të mund ta bëjnë realitet.

Nga data 23 qershor do të lejohen ceremonitë martesore, por jo me më shumë se 200 dasmorë prezent. Kusht për zhvillimin e ceremonisë do të jetë prania e një mjeku të dërguar nga Ministria e Shëndetësisë dhe një polic nga Ministria e Brendshme sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: