Harrojeni humbjen e Kosovës nga Anglia sapo ndodhi kjo në Prishtinë një tifoz Anglez i.. (Video)

Pas përfundimit të ndeshjes midis Kombëtares së Kosovës dhe asaj të Anglisë, dyshohet se ka humbur një tifoz anglez.Klan Kosova ka kontaktuar Policinë për të mësuar më shumë detaje rreth këtij rasti, por deri më tani nuk ka marrë përgjigje.Harrojeni humbjen e Kosovës nga Anglia sapo ndodhi kjo në Prishtinë një tifoz Anglez i humbur shtype rekl,am dhe shiko vide,on: