Hashim Thaҫit u përball me një gjë shumë e keqe sot

Hashim Thaҫit u përball me një gjë shumë e keqe sot

Një gjë aspak e mirë i ka ndodhur sot Presidentit të vendit, Hashim Thaҫit.

Një profil i rremë në Facebook është hapur me emër të presidentit Hashim Thaçi.

Me anë të këtij profili, qytetarëve u dërgoheshin mesazhe ku ofroheshin kredi të shpejta..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME