Hashim Thaçi, Mua gjithë Shqiptarët me besojnë sepse unë…

Hashim Thaçi, Mua gjithë Shqiptarët me besojnë sepse unë…

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për shkak se ai tha se është ende i etur të punojë. Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend. Presidenti Thaçi tha se kandidon per president vetëm nëse e kërkon populli me p’oshtë shihni deklaraten e tij.