Haxhiu: Albin Kurti është mashtrues dhe i pabesë

Gazetari shqiptar, Baton Haxhiu, ka deklaruar se kryeministri i vendit, Albin Kurti, është mashtrues.Haxhiu në T7 ka thënë se Kurti e ka këtë afinitet të mashtrimit dhe është njeri i pabesë.
“Albin Kurti është njeri që e ka një pabesi brenda. Ai është i pabesë, tjetër flet në tavolinë, dinë me e përdorë mashtrimin e gënjeshtrën”, ka thënë shkurtimisht ai.Ndiqni pamjet duke shtypur ne foton me poshte.