Haxhiu: Unë jam Baba për rroga, punëtoret te unë i marrin ka 1500 euro, bile edhe nga një byrek me jogurt e kanë çdo ditë..

“Unë për rroga jam ma i forti ne Kosovë, ner 1500 euro rroga nuk është dhe kjo është normale pasi qe te na punëtoret punojnë shumë, edhe normal qe duhet me i pagu”
“Bile çdo dit e marrin nga një byrek me jogurt, deken e kemi byrekë është me djathë se me mish po behet shtrejt shtype rekl,am dhe shiko vide,on