“Hej buçko”, Ronaldo dhe Buffon do iu përl.otin me reagimin ndaj Aurelit që ‘fluturoi’ për t’i shp.ëtuar tër.metit,, Rama e kap nga gjo.ksi (Video)

Dy yjet e futbollit Cristiano Ronaldo dhe Gianluigi Buffon u shkrinë së qeshuri me njërin nga djemtë shqiptar, Aurel Lala, që i shp ëtoi tërmetit të 26 nëntorit duke u hed hur nga dritarja.Teksa kryeministri Edi Rama e mori në Itali bashkë me të mbij etuarin tjetër Alesio Cakoni, për të takuar idhujt e tyre, që ishin futbollistët në fjalë, yjet e vunë pak në lojë Aurelin për peshën shtype rekl,am dhe shiko vide,on: