“Heshtja v.rasëse” e Rina Balajt pas tërheqjes nga muzika, fansat të re.voltuar me menaxherin që i përvetësoi “Instagram”-in

“Heshtja v.rasëse” e Rina Balajt pas tërheqjes nga muzika, fansat të re.voltuar me menaxherin që i përvetësoi “Instagram”-in

Ishte motra e saj, e cila shpjegoi se Rina do të shkëputet për pak kohë. Ndërkohë që menaxheri i “On Records”, Met Elshani, reagoi javë më parë duke deklaruar se raportet e tij me Rinën janë shumë të mira dhe se arsyeja pse ajo ka marrë pauzë është personale ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: