Historia alla shqiptare e vajzës që mbaroi ‘Juridikun’: Punoja në ‘Call Center’ ndërsa tani shkoj me meshkuj për …

Rina (pseudonim) është 24 vjeç, dhe në kushtet e anonimatit ka pranuar të na rrëfej shkurt se si është aktivitet i saj.“Unë nuk e kam menduar kurrë veten se do të bëja këtë punë, domethënë të isha një vajzë që do të shkoja me meshkuj vetëm për para e dhurata. Por ja që tani e bëj, dhe nuk kam asnjë droje. E bëj sepse kështu fitoj më mirë. Vishem më bukur. Kam më shumë mundësi argëtimi shtype rekl,am dhe shiko vide,on