Historia e 56-vjeçarit që kërkon ta bëjë me meshkuj nga Liqeni i Tiranës

Historia e 56-vjeçarit që kërkon ta bëjë me meshkuj nga Liqeni i Tiranës

Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” regjistroi disa biseda, të cilat shkojnë deri në agresion se*sual, nga të panjohurit me prirje homose*suale në zonën e Liqenit. Të gjitha u transmetuan këtë të martë dhe disa prej tyre treguan se e kanë bërë shpesh këtë gjë, madje edhe me adoleshentë.

Gjatë “gjuetisë” për prenë e radhës, ata treguan se e frekuentojnë gjithmonë këtë zonë dhe thanë, se në jetën e përditshme janë edhe të martuar e me fëmijë.

I panjohuri: Sa shkoi ora?

I infi ltruari: 20:30!

I panjohuri: Faleminderit! Je i nderuar!

I inf iltruari: Si?

I panjohuri: Je i respektuar!

I infi ltruari: Rrofsh! Pse, më njeh? Çfarë bën këtej?

I panjohuri: Xhiro. Fare, nuk paska gjë fare.

I in filtruari: Pse, çfarë doje?

I panjohuri: Ishin ca si mosha ime, më të mëdhenj. Ku nuk të pëlqen një gjë, nuk ke se çfarë bën.

I inf iltruari: Pse, ty çfarë të pëlqen?

I panjohuri: Më pëlqen një bukurosh si puna jote.

I infiltruari: Sa vjeç je?

I panjohuri: 54! Po ti?

I infi ltruari: 21!

I panjohuri: Je i ri. Nesër ose pasnesër mund të iki.

I inf iltruari: Ku?

I panjohuri: Te familja ime në Itali. Jam nga zona e Veriut.

I in filtruari: Pse dole pikërisht te ky vendi këtu?

I panjohuri: Këtu gjen përherë. Këtu jam mësuar, kur vija, këtu gjeja. Ndoshta s’bën asnjë punë.

I infi ltruari: Çfarë pune?