Historia e dhi mbshme e babait me kan cer: I premtova djalit se do t’i rrija afër për….

Çdo prind ëndërron ta sheh duke u rritur fëmiun e tij. Por, fatin e njëjtë nuk do ta ketë Hill pasi që së mundja e tij është në fazën e 4-të, shkruan Daily Mail.Vetëm një vit pasi lindi djali i tij, Pavlit iu dha lajmi shkat ërrues se ai ka ka n cerin e stomakut në fazën 4….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.