Historia e kësaj nëne të bën për të qarë: Ishte shtatëzënë dhe lindi fëmijën para kohe, që burri i saj të mund ta mbante fëmijën në krahë pesë ditët e fundit të jetës së tij

Historia e kësaj nëne të bën për të qarë: Ishte shtatëzënë dhe lindi fëmijën para kohe, që burri i saj të mund ta mbante fëmijën në krahë pesë ditët e fundit të jetës së tij

Çifti Mark dhe Diana priste një fëmijë, por kjo ngjarje e gëzueshme u përkeqësua nga një fakt shkatërrues, Marku kishte vetëm pesë ditë për të jetuar. Mark, 52 vjeç, u diagnostikua me ka. ncer të zorrës së trashë.

Pas gjashtë muajsh të kimi.oterapisë, ai filloi të kishte probleme me frymëmarrjen. Nga kimioterapia ai pësoi fibrozë pulmonare. Disa javë më vonë, atij iu tha se gjendja e tij ishte fat.ale. Një dëshirë e tij: “Do të doja ta shihja fëmijën” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: