Historia më e shp.ifur, dy motrat garojnë se kush do të bëjë më parë s*ks me …(Foto)

Kjo është gara më e shp.ifur dhe e pështirë që keni dëgjuar ndonjëherë…

Dy motra amerikane kanë garuar me njëra-tjetrën se kush do të arrinte të bënte e para s*k.s me babain e tyre.

39-vjeçari Travis Fieldgrove dhe vajza e tij 21-vjeçare Samantha janë arrestuar me ak.uzën e inc.estit dhe e kanë pranuar në polici marrëdhë.nien e tyre.

Ata thanë se kjo marrëd.hënie nisi në shtatorin e vitit të kaluar, edhe pse e dinin shumë mirë se kishin lidhje gja.ku mes tyre.

Samantha u tha autoriteteve se ajo e nisi marrëdh.ënien me babain pasi ishte në një garë me motrën e saj se “kush do të bënte e para se.k.s me babin”. Ajo shtoi se e njohu Travis Fieldgrove 4 vite më parë, kur i kërkoi mamasë që ta prezantonte me të atin.