Historia prekëse e Kal lashit: Ku e ka nënën, vëllezërit e motrat? (Video)

Përtej shkëlqimit të fustaneve e veshjeve prej valltareje, Donjeta Kosumi e njohur si Ka llashi ka një histori mjaftë prekëse.

Ajo është rritur në një jetimore, e braktisur nga prindërit.Historia e trishto e valltares është tashmë e njohur.

Donjeta nuk dëshiron të ndalet shumë në të kaluarën, pasi sytë i ka kah e ardhmja, që shpreson të jetë e ndritur për të $htype hap sirën meposhte dhe shiko videon ku kall ashi u Rrefye per jeten dhe historine e saj te trishte.