Historia prekëse nga Durrësi, si qeni i shpëtoi jetën një familjeje (Video)

Historia prekëse nga Durrësi, si qeni i shpëtoi jetën një familjeje (Video)

Një histori interesante vjen nga Durrësi, ku një qen i ka shpëtuar jetën një familjeje, pasi nuk i ka lejuar të flenë gjumë.

“Top channel” tregon historinë e Kikos, i cili shpëtoi nga tra gjedia pronarët e tij.

“Natën që ra tërmeti Kiko, ishim në gjumë ne dhe ai na zgjoji nga gjumi, na kapi nga batanija. U shemb komplet pallati. Na thanë që ta lëmë qenin, por ne nuk e lëmë pasi ai na shpëtoji jetën”, tregon Kristina, pronarja e qenit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: