HlSTORlA E 22-Vjeçares Nga Tirana: FlTOJ Deri Në 4000 Euro Duke…

Në programin “Exclusive”, në Top Channel, 22 vjeçarja nga Tirana, rr;ëfeu si është ta punosh si str.iptiste në Tiranë, një punë që e bën prej 3 vitesh!Ndër të tjera, pyetjes së gazetares Olsa Muhameti, se cila është shifra më e lartë që ka fituar si str.iptiste, Sara u shpreh se në një mbrëmje nga bakshishet ka fituar deri në 400 euro në mbrëmje, ndërkohë në muaj vlera ka shkuar deri në 4000 euro JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: