Hmm po këto/ Pas sherrit, Semi del nga Dhoma e Dënimit dhe i hidhet në qafë Fifit

Hmm po këto/ Pas sherrit, Semi del nga Dhoma e Dënimit dhe i hidhet në qafë Fifit

Pak ditë më parë Fifi dhe Semi u zunë keq me njëra-tjetrën, aq sa kjo e fundit pësoi atak paniku. Mirëpo gjërat mes vajzave janë rregulluar dhe së fundmi janë përqafuar ngrohtësisht.

Semi ka dalë nga Dhoma e Dënimit dhe është përqafuar me Fifin sikur të mos kishte ndodhur asgjë mes tyre.

Kujtojmë se Fifi i ka kërkuar falje Semit për të gjithë historinë.