Hoqi dorë nga një pije që shqiptarët e konsumojnë shumë, 28-vjeçarja humbet 30 kg (Video)

Një grua nga Irlanda e Veriut ka mundur të humbasë plot 30 kg vetëm duke hequr dorë nga pija e preferuar e shqiptarëve.

Emri i saj është Lorraine O’Loughlin. Ajo është vetëm 28 vjeç dhe mbipesha e tregonte shumë më të madhe në moshë.

E ditur bëhet se ajo pinte rreth 15 filxhanë kafe në ditë. Si pasojë e kësaj ajo e kishte të pamundur të flinte gjumë shtype rekl,am dhe shiko vide,on