Hoqi rrobat dhe u fut në pyll…, por 23-vjeçares i ndodhi e tme.rrshmja (Video)

Një e re, që u zhduk në Guatemalë më shumë se 7 muaj më parë, zbulohet se ka humbur jetën pasi ra aksidentalisht nga një shteg malor.23-vjeçarja Catherine Shaw, nga Long Hanborough në Oxfordshire të Britanisë, u raportua e zhdukur pasi doli nga hoteli më 5 Mars. Trupi i saj u gjet 6 ditë më vonë, por shkaku i vde.kjes është zbuluar vetëm sëfundmi në një seancë gjyqësore shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: