Horrori në Fier, dhimbje e madhe te familjarët, njërën e tërheqin zvarrë: Ta shoh dy minuta (video)

Horrori në Fier, dhimbje e madhe te familjarët, njërën e tërheqin zvarrë: Ta shoh dy minuta (video)

Ngjarja e Fierit ka tronditur të gjithë vendin! 8-vjeçari është qëlluar me lopatë pas koke nga fqinji Klodian Çalamani, 38-vjeç, pasi i kishte marrë biçikletën.

Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur familjarët dhe dhjetëra banorë. Në videon e siguruar nga Ora News, shihen familjarët duke qarë ndërsa një grua kërkon që të shohë kufomën e të miturit.

Ore vetëm ta shoh 2 minuta,”-dëgjohet ajo duke thënë, por nuk dihet lidhja që ka ajo me të miturin.