Hoxha apel shqiptarëve: Nëse s’keni pare, trrusni b…ën edhe kqyrne Feriden

Hoxha apel shqiptarëve: Nëse s’keni pare, trrusni b…ën edhe kqyrne Feriden

O filan kjo shkon vetëm për ty. Nëse nuk ki pare mos dil prej shpije ose mos dil në kafe me kqyr kush po ta qet 1 kafe ose 1 sok. Me plot kuptimin e fjalës po du me thanë “trrus bithën” edhe rri në shtëpi tane kqyre Feriden ose dicka tjetër”, ishte apeli i imamit nga Maqedonia Veriore ja dhe video shtype rel,am dhe shikojeni