Hoxha apel shqiptarëve: Nëse s’keni pare, trrusni b…ën edhe kqyrne Feriden

Hoxha apel shqiptarëve: Nëse s’keni pare, trrusni b…ën edhe kqyrne Feriden

“O filan kjo shkon vetëm për ty. Nëse nuk ki pare mos dil prej shpije ose mos dil në kafe me kqyr kush po ta qet 1 kafe ose 1 sok. Me plot kuptimin e fjalës po du me thanë “trrus bithën” edhe rri në shtëpi tane kqyre Feriden ose dicka tjetër”, ishte apeli i imamit nga Maqedonia Veriore ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: