Hoxha I Njohur Nga Peja: Shkuarja Në Diskotekë Nuk Është Haram, Unë Vetëm Kam Qenë Aty Dhe I Kom Pa…

Drilon Gashi, hoxhë me profesion, për momentin i suspenduar nga Bashkësia Islame e Kosovës ka qenë i ftuar në emisionin nKosovë Show. Aty tregoi pse BIK-u e ka suspenduar nga të qenurit imam në Xhaminë e Vitomericës në Pejë.Ai ndër të tjera shtoj se dja lli (dre qi) nuk ekziston mirë po ai shkoj edhe me tutje duke thënë se nuk ka botë të përte jme e as xhe net e as xhe hnem shtype rekl,am dhe shiko vide,on: