Hoxha në kishë: U lutëm shqip për nënënloken dhe nënëmadhen tonë Shën Nënë Tereza

Hoxha Zekerija Idrizi nga Maqedonia me veprat e tij është i vecant në aplikimin, qasjen dhe ligjërimin e fesë Islame, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ai shpeshë është parë duke ligjeruar në faltore me plisë në kokë duke thënë se, në xhamitë tona duhet të inkuadrohet fryma kombëtare hoxhëtahsiniane e vehbidibriane, në mënyrë që t’mposhten instruksionet djallëzore vasaçubrilloviqiane shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: