Hoxha: Në xhehnet ka al.kool, secili njeri i ka nga 2 gra, por mos u habisni, sepse atje ka edhe… (Video)

”Xheneti është atdheu ynë. Në xhenet ka alkol! kush pin alkol knej s’ka me pi alkol anej, kush ban harame knej nuk ka per t’bo harame në xhenet. Në xhenet secili i ka nga 1000 sherbëtorë, në xhenet secili i ka nga 2 hyri, e për shehidin nuk po u tregoj sesa hyri i takojnë se kam frig se po ma braktisni ligjeraten përgjysmë e nisi për Siri”, thotë hoxha transmeton Gazeta NewBorn $htipe relamen meposhte dhe ndegjo ligjeraten e hoxhes.